Brommer schept kinderwagen met baby en rijdt door. Getuigen gezocht

10/03

Foto: politie

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op dinsdagmiddag bij de Vondelweg. Hier werd een kinderwagen geschept door een bromfiets, die na de aanrijding gewoon doorreed.

Omstreeks 13.45 uur kreeg de politie melding van het ongeval. Ter plaatse bleek een 33-jarige vrouw uit Haarlem langs de parallelweg naast de Vondelweg te hebben gelopen met een kinderwagen. In de kinderwagen lag haar 6 maanden oude dochtertje. Toen zij de parallelweg over wilde steken werd de kinderwagen geschept door een snor- of bromfiets die juist langs kwam rijden. De kinderwagen viel om en werd zo’n vijf a zes meter meegesleurd. De bestuurder van de brom- of snorfiets (een witte scooter) bleef niet bij het ongeval staan, maar reed door. Zijn identiteit werd niet bekend. Het baby’tje werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis en hier ter observatie opgenomen.

Bent u getuige van het ongeval geweest en/of u weet wie de bestuurder van de bromfiets is, meld u zich dan bij de politie. De politie is bereikbaar op 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Bron: politie