Bromfiets in brand: getuigen gezocht

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een vermoedelijke brandstichting van een bromfiets op de Herensingel in de nacht van zaterdag op zondag. De woning waarbij de bromfiets stond, raakte hierdoor ook beschadigd.

De politie is na de melding van de brand op zoek gegaan naar mogelijke verdachten en heeft een onderzoek ingesteld. De brandweer heeft de brand geblust maar de scooter bleek compleet verwoest door de brand. Ook woning liep hierdoor schade op.

Getuigenoproep

Heeft u iets verdachts gezien in de nacht van zaterdag op zondag tussen 02.10 en 02.30 uur in de omgeving van de Herensingel dat te maken kan hebben met deze brand? Neem dan contact op met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844.

Heeft u overige informatie, maar blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.