Getuigen gezocht van beroving

Haarlem – De politie is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van een beroving die zaterdagavond rond 21.00 uur werd gepleegd op de Engelandlaan.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving. Een man werd in zijn auto bedreigd en beroofd op de Engelandlaan, nabij de Belgiëlaan door meerdere onbekend gebleven daders. Van een van de daders is een signalement bekend:
– blanke man
– leeftijd tussen de 18 en 20 jaar
– donkerkleurig en sluik haar
– smal gezicht
– slank postuur
– geen gezichtsbeharing.

Het slachtoffer wist te ontkomen aan zijn belagers en weg te vluchten. Uit zijn auto bleken wel goederen gestolen te zijn. De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest.

Vragen aan het publiek
Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de Engelandlaan of Belgiëlaan zaterdagavond tussen 20.30 en 21.15 uur dat te maken kan hebben met deze beroving? Heeft u daar in de omgeving zaterdagavond iemand gezien die aan bovenstaand signalement voldoet?

Belt u dan a.u.b. met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844 en vermeldt u er dan zaaknummer 2020031733 bij.

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.