Partij luxe wandklokken gestolen

16/03

Foto: Politie

16/03

Foto: Politie

16/03

Foto: Politie

16/03

Foto: Politie

16/03

Foto: Politie

Afgelopen week is in Haarlem Zuidwest ingebroken bij een bedrijf. Bij deze inbraak is een grote partij exclusieve klokken buitgemaakt. De klokken zijn van het merk NeXtime. Van één serie, de NeXtime

Beauty (item no 2590) worden er velen vermist. De NeXtime Beauty waren per twee verpakt in kartonnen dozen. De winkelverkoopprijs bedraagt € 798,- per stuk, ze worden ook geleverd door één onderneming. De NeXtime Beauty vergt speciaal onderhoud, voor dit onderhoud zullen eigenaren moeten terugvallen op de leverancier. Zonder onderhoud is de kans aanwezig dat de klokken defect gaan.

De eigenaar van deze partij klokken is door deze bedrijfsinbraak fors gedupeerd geraakt en de politie heeft de zaak inmiddels in onderzoek.

De politie is dan ook op zoek naar getuigen, naar mensen die kunnen vertellen waar deze klokken nu zijn; wie er verantwoordelijk zijn voor deze bedrijfsinbraak of wie onlangs dergelijke klokken te koop heeft aangeboden.

Wanneer iemand beschikt over tips of informatie die ons kan helpen in het onderzoek, neem dan s.v.p. contact met ons op via het algemeen nummer 0900-8844 onder vermelding NeXtime, IBB A. de Jonge. Indien u wel informatie wilt verstrekken, maar dan wel anoniem wenst te blijven, kan dat ook. In dit geval kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.