Vrouw beroofd op Staten Bolwerk

De politie zoekt getuigen van een beroving op vrijdagavond 14 oktober rond 19.20 uur op het Staten Bolwerk.

Getuigen gezocht

Het 37-jarige Haarlemse slachtoffer parkeerde haar auto rond dat tijdstip op het Staten Bolwerk in de buurt van perceel 54. Toen zij aan de passagierszijde haar tas wilde pakken werd haar weekendtas van haar schouder geroofd door een fietser op een rode mountainbike. Na de beroving ging de dader er vandoor in de richting van de Noorderbrug en/of de Schotersingel.

Signalement

Het gaat om een man met een normaal postuur, die gekleed ging een zwart gewatteerd jack, hij droeg een donkere spijkerbroek en had witte gympen, of sportschoenen aan en op zijn hoofd had hij een blauw-grijze gebreid muts.

De gestolen weekendtas is beige aan de onderkant en heeft zogenaamde ‘ camouflage’-zijkanten. In de tas zat onder meer een laptop.

Heeft u vrijdagavond rond 19.20 uur iets gezien van deze beroving op het Staten Bolwerk, of anderszins informatie, neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.