80 jarige bewoonster in tranen na laffe vernielingen

In de vroege ochtend van donderdag 28 april heeft er in Spaarndam op de Floris Balthasarstraat vernielingen in een voortuin plaats gevonden van een 80 jarige bewoonster. De 80 jarige bewoonster had rond 5:05 een hoop kabaal gehoord, maar kon dit niet plaatsen en is weer verder gaan slapen.

Later werd duidelijk dat haar tuinhek en 9 tuinkabouters vernield waren. De bewoonster dacht dat de vernielingen specifiek betrekking op haar hadden, maar de politie ziet hier geen aanleiding voor en gaat uit van zinloze vernieling.

De daders hebben geen idee wat voor verdriet dit bij oudere mensen met zich mee brengt. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie bel dan met de politie via 0900-8844. Zaaknummer: 2016094106

Foto: politie Haarlem

Foto: politie Haarlem

Foto: politie Haarlem

Foto: politie Haarlem