blogname

112
haarlemnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Wisseling van wijkagenten in Haarlem


Haarlem - In de gemeente Haarlem zijn een aantal wijkagenten van wijk gewisseld. Deze wisseling vindt plaats op zaterdag 24 maart aanstaande. Daardoor zijn sommige vertrouwde gezichten vanaf zaterdag werkzaam in een andere buurt.

Verandering van de Haarlemse wijken

De wijken in Haarlem zijn door de jaren heen op vele punten enorm veranderd. Door deze veranderingen, zijn bepaalde wijken sterk gewijzigd.
“Met bijvoorbeeld de komst van opvangcentra, nieuwbouw en tijdelijke bewoning of juist het verdwijnen van delen van wijken of grote instellingen, zijn specifieke karaktereigenschappen van een wijk flink gewijzigd” vertelt teamchef Jelle Kamsma “Hierdoor bleek het noodzakelijk om de toewijzing van wijkagenten te actualiseren.”

De herindeling en de matching per wijk heeft uiteindelijk geleid tot meerdere verplaatsingen.

Wijkagenten op politie.nl

Wilt u weten wie uw (nieuwe) wijkagent is? Deze zijn te vinden www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten. Hier kunt u bij uw (nieuwe) wijkagent terecht met een vraag of verzoek. Maar u kunt natuurlijk ook de wijkagent aanspreken op straat of bel met 0900-8844 om een afspraak te maken.
De wijkagent is te volgen via Twitter door het icoontje bij de naam aan te klikken. Voor meer informatie omtrent de taken van de wijkagent, klik dan hier.
Overzicht wijkagenten

Hierbij een nieuw overzicht van de huidige wijkagenten in de gemeente Haarlem. De komende tijd stellen de nieuwe wijkagenten zich in de wijkraad persoonlijk aan u voor!

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws