blogname

112
haarlemnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Inbreker verlies ID-bewijs


Op woensdagavond kon de politie een 28-jarige Haarlemmer aanhouden wegens inbraak in een bedrijfspand aan de Brakenburgh in zijn woonplaats.

Omstreeks 20.00 uur kreeg de politie melding van een getuige die had gezien dat een man een bedrijfspand binnen ging. Toen de politie ter plaatse kwam, was de vermoedelijke inbreker er net vandoor gegaan. De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Hierbij werden ook een diensthond en een helikopter ingezet. Uiteindelijk vond de hond de verdachte die achter een schutting in een tuin stond. De politie hield de man aan. Hij werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Bij het pand waar werd ingebroken, vond de politie een aantal goederen die door de inbreker waren neergezet om mee te nemen. Ook vond de politie een mapje met pasjes, waaronder een ID-bewijs van de verdachte.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws